Новини

Біля Вишенського озера у Вінниці понад три години шукали зниклого хлопчика

8 вересня 2022, 09:40

За словами очевидця, іншого неповнолітнього, той заліз у трубу, з якої в озеро впадає невеликий потічок, і зник.

Як ідеться на ФБ-сторінці Поліції Вінницької області, повідомлення про зникнення неповнолітнього правоохоронці отримали 7 вересня від вінничанки. Напередодні до неї підійшов хлопчик-рибалка та розповів про іншого хлопчика, який, як він стверджував, заліз в трубу, але назад не виліз. 

На місце також приїхали рятувальники. Вони обстежили отвір, у який, за словами рибалки, заліз неповнолітній, але нікого там не виявили. Після цього ДСНС-ники обстежили прилеглі каналізаційні шахти та мережі, що ведуть від отвору, куди міг залізти хлопець. Загалом близько п'ятисот метрів. 

"Працівники ДСНС припускають, що хлопець-свідок міг просто не побачити, як інша дитина вилізла назад. Тим паче, кажуть вони, «шахти» неосвітлені, у деяких їх частинах може не бути навіть повітря. Якби дитина справді туди полізла, то втратила б свідомість та задихнулася. Обстеживши не одну сотню метрів мереж, її б неодмінно знайшли", - повідомляє видання "20 хвилин".

Отож поліція спільно із рятувальниками обстежили всю прилеглу територію та водойму, а також ймовірне місце зникнення. Жодних слідів перебування там дитини не виявлено.

"Опитано понад сотню можливих свідків та очевидців. Записи з камер відеоспостереження показали, що схожий за описом хлопчик проходив повз та не підходячи до водойми пішов у своїх справах. Повідомлення про зникнення дітей від вінничан також не надходили", - кажуть у поліції.

Фото: 20 хвилин

Поділитися :