Новини

Близько 50 вакансій відкрито на заводі з виробництва холодильного обладнання у Вінниці

10 січня 2023, 12:58

Загалом підприємство ТОВ "ГРІН КУЛ" протягом грудня створило 65 нових робочих місць і зараз тут працюють понад 650 людей. Водночас є потреба у фахівцях. 

Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Андрій Очеретний, за розширенням виробництва на підприємстві ТОВ "ГРІН КУЛ" слідує розширення штату. Актуальним це місце роботи може стати для слюсарів з механоскладальних робіт, менеджерів із закупівель та інженерів-технологів машинобудування.

Зазначається, що робота динамічна, тож підійде тим, хто вміє концентруватися на процесі виконання, прагне вчитися новому та підвищувати рівень кваліфікації. Натомість працівникам пропонують конкурентну зарплату, що перевищує середні показники по області та повний соцпакет.

Працюючи у Вінниці з 2018 року, “Грін Кул” продовжує набирати оберти, щоб повноцінно реалізувати весь свій, потенціал. До речі, вони були першими, хто “зайшов” на територію Індустріального парку у Вінниці. І вже восени цього року планують розпочати фундаментні роботи на будівництві заводу ІІ черги. Йдеться про приміщення у 5 тисяч квадратних метрів, де згодом працевлаштують ще понад 150 людей, - пише Андрій Очеретний. 

Український холдинг вже є світовим лідером з виготовлення холодильного обладнання та промопродуктів. За понад 20 років на ринку компанія охопила 120 країн світу: Україну, Європу, Азію, Америку та Африку. Серед клієнтів Heineken, Carlsberg, Coca-Cola, Amstel, Efes, Borjomi, SABMiller, MolsonCoors.

Поділитися :