Новини

"Чудодійні та цілющі джерела Поділля": Офіс туризму Вінниці запрошує на новий екскурсійний тур

1 серпня 2023, 14:02

Туристична поїздка відбудеться 19 серпня за маршрутом: Вінниця – Літин – Сатанів – Вінниця. 

Як повідомляють на Офіційному туристичному сайті Вінниці, учасникам туру покажуть й розкажуть не тільки про джерела і водні курорти Подільського краю, а й про цікаві місця, будівлі і навіть диких тварин, які тут мешкають.

Перша зупинка відбудеться у Літині, де туристи дізнаються про історію цього містечка і відвідають джерело Пресвятої Богородиці, відоме вже понад 150 років силою своєї води. Наступним у списку стане Сатанів на Хмельниччині, де діє бальнеологічний курорт з мінеральними водами. Там учасники екскурсії оглянуть залишки Сатанівського замку, православний жіночий Свято-Троїцький монастир оборонного типу, збудований у стилі бароко, Костел Святої Трійці, а також давню синагогу, зведену з каменю ще на початку XVI століття.

Окрім цього, туристи зможуть прогулятися по невеликому ландшафтному парку «Сатанівська перлина» і відвідати парк хижаків «Арден» – найбільший в Україні реабілітаційний центр, де у природних умовах живуть врятовані дикі звірі: бурі ведмеді, вовки, лисиці, благородні олені і європейські сарни.

Виїзд з Вінниці – 19 серпня о 7:00 годині. Місце збору: вул. Київська, 8 (навпроти Центрального автовокзалу).

Зареєструватись та дізнатись більше про тур можна за посиланням


Фото: Офіс туризму Вінниці

Поділитися :