Новини

Цифровий навчальний простір "VіnSmart Центр"

19 січня 2023, 10:09

Комунальне підприємство Вінницької міської ради "Центри підліткових клубів" у військових умовах працює динамічно, намагаючись організувати належний простір для дозвілля дітей та підлітків. 

Творчі майстерні «VіnSmart Центр» сьогодні пропонують малечі різні заняття: вивчення іноземних мов, малювання, графіка, акторська майстерність, настільні ігри та пізнавально-розвиваючі вправи. 

Разом із тим, педагоги й організатори «ЦПК» спільно із партнерами започатковують новий проєкт, що покликаний навчити дітей комп’ютерної грамотності та ввести у цікавий, і, головне – корисний світ інтернет-технологій.

«За ініціативи наших партнерів, учасників програми «Save the Children» оголошено безкоштовний табір у цифрових навчальних просторах. Це спроба виявити таланти у комп’ютерній графіці, спланувавши віртуальні подорожі Україною. Головна мета – захопити дітей не лише комп’ютерними іграми, яких нині безліч, а й корисною, пізнавальною інформацією» - сказав в ефірі проекту «Рефлекторія» директор КП «Центри підліткових клубів» Дмитро Мира.

Він також додав, у Вінниці діє вже два таких простори, один з яких працює на базі VinSmart Центру. Вони призначені для дітей віком 8-15 років, аби все більше школярів громади були забезпечені безперервним начальним процесом. Табори діють за адресами у Вінниці: вул. Чайковського 15В та проспект вул. Юності 10/23.

Поділитися :