Новини

Цього року на Вінниччині трапилося 35 ДТП

4 січня 2022, 17:12

Протоколи складені на 16 водіїв, в інших випадках кермувальники відмовилися від допомоги поліції.

У Вінниці 3 січня по вулиці Северина Наливайка, неподалік площі 8 березня сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій травмовано 32-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Як повідомила на фб-сторінці Патрульної поліції Вінницької області речниця Тетяна Плахотнюк, в результаті ДТП постраждалого пішохода з травмами госпіталізували до лікарні. Водія затримано, автомобіль доправили на арештмайданчик.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vin


Загалом з 1 по 3 січня на лінію 102 надійшло 35 повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди які сталися на Вінниччині, протоколи складені на 16 водіїв, в інших випадках кермувальники відмовилися від допомоги поліції:

«За перші три дні січня патрульні зупинили 20 водіїв, які керували автомобілями в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. На усіх склали протоколи за статтею 130 адмінкодексу. Один з водіїв сів за кермо під дією амфетаміну та канабісу. Його зупинили на вулиці Пирогова. Вінничани, попереду у нас ще чимало свят, тож патрульна поліція звертається до вас із проханням бути свідомими. Не порушуйте громадського порядку, поважайте одне одного на дорозі, дотримуйтесь ПДР та в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку. Святкуйте відповідально», - закликала пані Тетяна.

Читайте також:
Рятувальники Вінниччини витягли з замету дві автівки

Поділитися :