Новини

Цьогоріч до поліції Вінниччини надійшло понад 200 повідомлень через My Pol

16 грудня 2021, 16:53

Цей застосунок - офіційний безкоштовний канал зв’язку між службами Національної поліції та громадянами.

Як повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини, у області програма працює два роки. Її мета - покращити оперативність реагування поліції на виклики і повідомлення громадян та комунікація з поліцією для людей, які користуються мовою жестів, іноземцям та дітям.

Щоб почати користуватися мобільним додатком, потрібно завантажити його у Play Market чи App Store та зареєструватися. Для виклику поліції - зайти в застосунок, натиснути на клавішу SOS та деякий час утримувати її, після цього система самостійно зареєструє звернення адресанта без участі операторів лінії 102.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Одразу після реєстрації виклику система визначає номер телефона та геолокацію, за якою знаходиться людина, що звернулася за допомогою до поліції. My Pol працює в автономному режимі без підключення до мережі Інтернет.

У такий спосіб до поліції можуть звернутися люди, які спілкуються мовою жестів, іноземці, а також ті, хто не має можливості за певних причин вербально повідомити поліцію про те, що опинились в небезпеці. Наприклад, коли людина тривалий час перебуває в полі зору зловмисника.

Читайте також:
На Вінниччині діють шахраї, які під приводом виплати ковідної 1000 гривень видурюють персональну інформацію

Поділитися :