Новини

Деревина, кошти та гуманітарна допомога: лісівники Вінниччини підтримують наших військових

21 листопада 2022, 12:03

За 10 місяців держлісгоспи Вінниччини перерахували 5,8 млн грн військового збору, а також кожен лісгосп перераховує одноденний заробіток своїх працівників на потреби ЗСУ.

 

Як повідомляється на Фейсбук-сторінці Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, лісівники допомагають нашим захисникам та мешканцям населених пунктів, які постраждали від війни, яку розпочала росія.

Крім деревини, грошових переказів, іншої матеріальної допомоги, лісгоспи Вінниччини відправляють гуманітарну допомогу. Великогабаритні вантажівки із гуманітарними товарами транспортують продукти першої необхідності, продукти тривалого зберігання, речі особистої гігієни тощо нашим захисникам та мешканцям населених пунктів, які постраждали від війни.

Кожен держлісгосп на потреби ЗСУ перераховує одноденний заробіток своїх працівників. Майже два мільйони гривень адресної грошової допомоги лісівники Вінниччини перерахували жителям Херсонщини і Київщини, постраждалим від війни. Тільки спільною працею, вірою та боротьбою ми переможемо та виженемо назавжди російського окупанта! , - йдеться у дописі. 

 

Поділитися :