Новини

Діяльність депутатського корпусу Вінниці та Міжрегіонального гумштабу

30 березня 2023, 14:47

Рік тому, на початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну на Вінниччині, за ініціативи голови обласної Ради В’ячеслава Соколового та Вінницького міського голови Сергія Моргунова було створено Міжрегіональний гуманітарний координаційний штаб, який очолив Володимир Гройсман.

Штаб сконсолідував зусилля усіх людей доброї волі на підтримку Збройних сил України та внутрішньопереміщених осіб.

«Протягом року своєї діяльності наш Міжрегоінальний координаційний гуманітарний штаб надав понад 2 тисячі тон гуманітарної допомоги. Головне завдання – чітка координація дій та зусиль, спрямованих на підтримку Збройних сил України, внутрішньопереміщених осіб, жителів територій, де ведуться або ж велися активні бойові дії. Це майже 10 проєктів, найвідоміші з яких «Тепло від дому до окопу», «Пакунок малюка», «Різдвяне тепло» тощо» - сказала в етері проєкту «Рефлекторія» активістка Міжрегіонального гуманітарного координаційного штабу, депутат Вінницької міської ради Лілія Дишкант.

31 березня 2023 року на черговій сесії Вінницької міської ради буде заслухано детальний річний звіт діяльності штабу. Його робота триватиме і надалі, до повної перемоги нашої країни над ворогом!

Поділитися :