Новини

Для маленьких вінничан цими вихідними влаштували "Шалені перегони"

6 вересня 2021, 09:38

Діти змагались у різних вікових групах на самокатах, велосипедах та біговелах. Всі учасники отримали подяки за участь, а найшвидші призи.

Змагання відбулись у вінницькому Лісопарку, участь у них взяли діти від 3 до 12 років. Найменші їздили на велобігах та самокатах, а діти віком від 5 до 12 років – на велосипедах. За словами Дмитра Мира, директора Центра підліткових клубів за місцем проживання VinSmart, "Шалені перегони" в нашому місті проводять вже декілька років.

"Ми захід проводимо на початку навчального року. Діти приїжджають з канікул і з радістю чекають цих перегонів. Ми пропагуємо заходи в сімейному колі, аби батьки активно брали участь у розвитку дитини, проводили разом вихідні, займалися спортом", – розповів Дмитро Мира.

У кожній групі учасників переможців визначали за швидкістю подолання дистанції, проте всі діти отримали дипломи учасників. А найспритніших  нагородили подарунками та медалями. Дітям вручили сертифікати в канцелярський магазин, квитки у розважальний центр "Дитяча планета" та сувеніри від ТМ "Рудь".                                             

"Я беру участь у змаганнях вже другий раз. Все літо я катаюсь на велосипеді, я люблю цей вид спорту. Але його у Вінниці дуже мало, хотілося б, щоб його було побільше. У мене була мрія дуже довго, щоб я виграв у цих змаганнях", – зауважив учасник перегонів.     

Змагання “Шалені перегони” організував Відділ молодіжної політики Вінницької міської ради, Центр підліткових клубів за місцем проживання спільно з Патрульною поліцією Вінницької області.

З повним списком переможців можна ознайомитись на фейсбук-сторінці VinSmart ЦЕНТРу у Фейсбук.

Поділитися :