Новини

Для молоді Вінницької громади провели серію семінарів зі статевого виховання

23 лютого 2024, 14:17

Просвітницькі заняття мали на меті надати цінну інформацію та підвищити обізнаність молоді щодо важливих тем, пов’язаних із сексуальним здоров’ям.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради з посиланням на начальницю відділу молодіжної політики ВМР Юлію Мончак, сьогодні важливо говорити про різні аспекти статевої освіти, такі як контрацепція, інфекції, особисті кордони та здорові стосунки.

"Ми віримо, що знання є силою, тому надаємо молоді можливість оволодіти важливими навичками, які допоможуть їм уникнути небажаних наслідків, таких як незапланована вагітність чи захворювання", – зазначила  Юлія Мончак.

На зустрічі, зокрема, говорили про те, як сприймати власну гендерну ідентичність та про культуру погодження на статеві стосунки. Спікерами були запрошені різні експерти у сфері сексуального здоров’я та психології, які проводили дискусії та надавали точну інформацію учасникам.

Проєкт реалізували за ініціативи представників Вінницької молодіжної ради та за підтримки Молодіжного Банку Ініціатив Вінниці, Національної мережі розвитку локальної філантропії та "Foundation de France".

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :