Новини

До 4 років ув’язнення за хабар: на Вінниччині зупинили нетверезого водія

30 грудня 2021, 09:42

Аби уникнути адміністративної відповідальності 41-річний житель Бершаді запропонував поліцейським 5000 гривень та 100 доларів США.

24 грудня інспектори групи реагування патрульної поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили водія «Skoda A5». Про це повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини. Під час спілкування інспектори запідозрили, що водій знаходиться в стані алкогольного сп’яніння.

Підозри поліцейських підтвердило медичне освідування, рівень алкоголю в крові водія становив 2.0 проміле. За нескладання протоколу правопорушник запропонував поліцейським хабар. Для документування злочину інспектори викликали слідчо-оперативну групу поліції.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Крім адміністративної, чоловікові доведеться нести кримінальну відповідальність відповідно до ч.1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), за що передбачено до 4 років позбавлення волі.

Також на правопорушника поліцейські склали протокол за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Читайте також:
У Вінниці викрили наркоторговця

Поділитися :