Новини

До Вінниці прибув черговий швейцарський трамвай

21 липня 2023, 15:08

У рамках другого етапу проєкту "Цюрихські трамваї" 20 липня до Вінниці з Цюриха прибув 17-й трамвайний вагон "Tram2000". 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, найближчим часом до нашого міста доставлять ще 3 таких вагони. Загалом Вінниця, у рамках цього етапу, має отримати до 35 трамваїв «Tram2000».

Невдовзі працівники ВТК розпочнуть роботи з його адаптації до українського законодавства, а це: встановлення передніх та задніх поворотів, стоп-сигналів, дзеркал заднього виду, в тому числі лівого, встановлення інформаційної системи, а також – систем оплати проїзду.

У департаменті транспорту та міської мобільності зазначають, що фахівці Вінницької транспортної компанії, під час підготовки до випуску на маршрути, індивідуально підходять до кожного вагону.

"Перед випуском на лінії трамваї мають пройти ряд як технічних, так і юридичних процедур. Варто також зазначити, що ці вагони приїжджають до нас у хорошому технічному стані. Ще нещодавно вони перевозили пасажирів у Цюриху", – зазначає заступник директора департаменту транспорту та міської мобільності Сергій Бузниковатий.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :