Новини

Додаток "Округ в смартфоні" запрацював для мешканців Вінницько-Хутірського округу

22 травня 2023, 11:13

Функціонал додатку дозволяє оплачувати комунальні платежі, записатись на прийом до лікаря, повідомити про правопорушення до муніципальної варти, зв’язатися з поліцейським офіцером громади тощо.

Як повідомляють у Вінницькій міській раді, до створення додатку, фактично, йшли два роки. 

"Ми розпочинали зі створення порталу, на якому можна дізнатися графік руху громадського транспорту та замовити муніципальну картку вінничанина, а також порталу старости, де можна отримати ту чи іншу інформацію, щодо звітів та роботи старости. Зараз ці два додатки також стали частиною "Округу в Смартфоні"", - розповідає староста Вінницького-Хутірського округу Владислав Кривешко.

Функціонал додатку дозволяє громадянам отримувати певні адміністративні та нотаріальні послуги, сплатити комунальні послуги, отримати інформацію про стан енергозабезпечення, повідомити Муніціпальту та Цілодобову варту про аварійні ситуації, замовити довідки від старостату та онлайн-консультацію спеціалістів, які працюють на віддалених робочих місцях в Прозорому офісі.

Немаловажливим є й можливість запису на прийом до лікаря та зв'язку з поліцейським офіцером громади.

Також староста округу наголошує на розділах, що можуть стати у нагоді представникам бізнесу та туристичної галузі. 

"В цих розділах зібрана інформація про округ, його переваги, інвестиційні та туристичні можливості. Зокрема, в розділі для бізнесу, кожен підприємець знайде для себе прикладні елементи для інвестицій та зможе використати їх для розвитку свого бізнесу. А в розділі, що стосується паспорту туризму можна побачити опис історичної спадщини округу, ТОП-7 причин відвідати округ та різні атракції, якими можуть скористатися мешканці та гості округу тощо", - коментує Владислав Кривешко.

Скористатися муніципальним додатком «Округ в смартфоні» можна за посиланням: https://districtvn.com

Поділитися :