Новини

"Допомагаємо – перемагаємо!": у загальноосвітніх закладах Вінницької громади проводять благодійну акцію на підтримку ЗСУ

31 травня 2023, 09:53

З нагоди закінчення навчального року освітяни та учні шкіл збирають на розвідувальний дрон для 74 окремого розвідувального батальйону.

Як повідомляє Вінницька міська рада, акцію ініціював департамент освіти міської ради спільно з ГО "Мольфар". 

Розвідувальні дрони - це "очі" наших Захисників та Захисниць. На жаль, через активне "полювання" ворога на наші дрони, вони є витратним матеріалом. Через таке "полювання" й був втрачений попередній дрон розвідників. Тому вінницька освітянська родина вирішила допомогти нашим Героям та придбати таку «пташку», що допоможе врятувати життя бійцям, тримати оборону, здійснювати контрнаступ.

"Вінницька освітянська родина розпочала цей навчальний рік із благодійної акції під гаслом «Допомагаємо – перемагаємо!» та завершує його під цим же гаслом. Батьківська, учнівська та педагогічна спільнота упродовж року провели низку благочинних ініціатив, продовжують їх і наразі, а це з кожним днем наближає Україну до Перемоги", - зазначає директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Деталі про те, як задонатити – на сторінці ГО «Мольфар» за посиланням.

Поділитися :