Новини

Фаст-фуд у ятках вінницького Центрального парку безпечний до вживання

31 грудня 2021, 09:31

23 та 27 грудня фахівці Вінницького міського управління Держпродспоживслужби обстежили торгові місця суб’єктів господарської діяльності.

За словами Ганни Матвійчук, головного спеціаліста міського управління Держпродспоживслужби у більшості підприємців порушень зафіксовано не було, лише поодинокі випадки, однак при повторному обстеженні усі недоліки були усунені:

«Декілька точок все-таки були з порушеннями стосовно неналежного маркування продуктів харчування або відсутності індивідуального пакування на додатках до напоїв, таких як трубочки, палички. Була проведена роз’яснювальна робота, ми очікували, поки нам надавали супровідні документи на сировину, яка була неправильно маркована, фізичним особам підприємцям було роз’яснено, що вони повинні повернути немарковану продукцію і отримати назад марковану. Сьогодні таких порушень не зареєстровано», - пояснила пані Ганна.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Загалом фахівці управління вручили інформаційні листівки персоналу у 50 закладах громадського харчування. У них йдеться про заходи безпеки під час проведення святкувань, урочистостей та інших подій в зимовий час, а також недопущення виникнення харчових отруєнь та кишкових захворювань на території Вінницької міської територіальної громади.

Читайте також:
Вінницька поліція контролює законність реалізації хвойних дерев та піротехніки

Поділитися :