Новини

Формування належного освітнього простору у військових умовах

18 квітня 2023, 16:07

ВТЕІ КНТЕУ на сьогодні вважається одним із найкращих ВНЗ в Україні, постійно посідає оптимальні місця в рейтингах як всеукраїнських, так і міжнародних серед навчальних закладів «вищої школи».

Про діяльність інституту в нинішніх умовах розповідає Наталя Замкова - директорка ВТЕІ ДТЕУ, доктор філософських наук, професор, заслужений працівник освіти України, депутат обласної Ради, голова комісії з питань освіти, релігії, культури, молоді та спорту.


«Наш університет розвивається. Незважаючи на військові умови, ми в наступному навчальному році готуємо до відкриття дві нові освітні програми: соціальна психологія та журналістика. Це затребувані фахові спеціальності. Нині у Вінницькому інституті КДТЕУ здобувають освіту майже 5 тисяч студентів. Більшість з них відвідує університет в режимі «оффлайн». У нас облаштовані усі умови для «критичних» ситуацій воєнного стану» - сказала пані Наталя в етері проекту «Рефлекторія».


Також Наталя замкова торкнулася і діяльності Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, активістом якого вона є. Розповіла про нещодавню Великодню акцію «Пасхальне вітання для української армії», в рамках якої депутати міської та обласної Рад – учасники «гумштабу» власноруч випікали Паски та відправили їх на фронт для захисників і захисниць України.

Поділитися :