Новини

Хедлайнером цьогорічного Дня міста у Вінниці стане "Бумбокс"

6 вересня 2021, 19:13

Гурт виступить для вінничан замість анонсованого раніше гурту MOZGI.

Як інформують на сайті міської ради, святкова програма за участю зіркових гостей розпочнеться на площі Василя Стуса о 19:00. Концерт вестимуть співачка, телевізійна та радіоведуча Ольга Цибульська та  відомий український ведучий Володимир Такудіс.

Концерт розпочне гурт "Go_А" - цьогорічний представник України на "Євробаченні-2021". Пісня "SHUM" посіла друге місце в чарті 50 Viral Spotify в США і стала першою україномовною піснею у світовому чарті Billboard. До того туди потрапляли лише пісні українських музикантів, виконані іноземними мовами.

Також для вінничан співатиме український музикант, автор пісень та саунд-продюсер Артем Пивоваров. 2019 року музикант став номінантом премії M1 Music Awards на звання "Прорив року", а наступного року виконавця номінували на премію YUNA в категорії "Кращий артист".

А у заключній частині концерту до Дня міста містян вітатиме гурт "Бумбокс", який був переможцем національної професійної музичної премії YUNA у номінації "Найкращий гурт" у 2013 році та у номінації "За особливі досягнення в музиці" в 2019-му.         

З програмою святкування Дня міста, що розпочнеться 10 вересня, можна ознайомитись за посиланням.

Поділитися :