Новини

Ідеї на вікенд: куди піти та що подивитися вінничанам цими вихідними

8 вересня 2022, 10:03

З 9 по 11 вересня на вінничан та гостей міста чекають екскурсії, веломарафон та тренінг від фонду Притули.

Перелік атракцій на вихідні оприлюднили на Фейсбук сторінці Visit Vinnsia. Зазначається, що кожен охочий, на період вікенду може підібрати відпочинок за вподобаннями та дізнатись багато цікавого про місто.

- Почати відпочинок пропонують у п‘ятницю, 9 вересня з АНТИекскурсії для дівчат "GIRL PARTY ПО-ВІННИЦЬКИ". Це розмови про потаємне, під час яких торкнуться вічних тем про чоловіків. Також Ви дізнаєтесь секрети з життя видатних чоловіків минулого.   Реєстрація на екскурсію за посиланням

- Далі пропонуються оглядові екскурсії на автобусі-кабріолеті Bus Pass. В День міста, запрошують відчути тепло і затишок Вінниці та дізнатись багато цікавого про Вінницю. 10 вересня пропонують дві екскурсії на Bus Pass: о 15:00 та о 17:30 (із супроводом саксофона, остання в сезоні).  Старт подорожі навпроти Центрального автовокзалу. Реєстрація на захід 10 вересня на 15:00 за посиланням. Реєстрація на захід 10 вересня на 17:30  тут. 

- В суботу о 19 годині, креативний простір "Артинов" запрошує на вечір імпровізації, де пройде стендап "Рок-н-Рол" концерт від Слави Бу. Гостям обіцяють оригінальний вечір імпровізу, приколів та русофобії 18+. Придбати квиток на концерт без правил, рамок і сценарію можна тут. 

- Військовий інструктор з позивним «Морзе», ДШВ (81 ОАеМБР), в рамках тренінгів для цивільних від БО «Благодійний фонд Сергія Притули», розповість як підготуватись до мобілізації/війни? Під час заходу будуть розглядатись такі питання: що необхідно придбати з амуніції, де її шукати, скільки часу необхідно для зборів. Зустрічі заплановані на 10-11 вересня. Для участі потрібно зареєструватись

- Веломарафон "Закрутка по Вінницьки" пройде 11 вересня з 9 до 17:00. Організатори зазначають, що цей захід ідеально підходить для усіх хто полюбляє велотранспорт, та хотів би перевірити свої можливості. Марафон з самого початку задумувався як  захід, спрямований в першу чергу на пропаганду здорового способу життя, та надавали новачкам можливість комфортно і безпечно проїхати можливо свої перші 100 км за один раз. Але 8 видання Закрутки пройде в форматі індивідуальної гонки на час. 

- І наостанок 11 вересня вінничан та гостей міста запрошують на екскурсію "Лише за 100 хвилин ви дізнаєтесь найцікавіші факти Міста Ідей, що цьогоріч відзначає свій 659-й день народження!". Під час неї учасники зможуть дізнатися про Вінницькі Мури та підземелля й насолодитись неймовірною красою наших храмів, почути все про її архітектурні шедеври. Захід розпочнеться на площі Шевченка (біля Краєзнавчого музею). Початок об 11:00 годині. Реєстрація за посиланням.

 

Поділитися :