Новини

Іноземні волонтери навчають вінничан своєї культури та мови

17 грудня 2021, 16:40

Французи та нідерландці приїхали до Вінниці завдяки європейській молодіжній програмі “Європейського корпусу солідарності”.

У Вінниці активно діють “Нідерландський” та «Французький» розмовні клуби, організовані громадською організацією “Центр Розвитку “Пангея Ультіма” та молодіжним центром “Level 80”.

На зустрічах усі охочі можуть поставити питання громадянам цих країн, і не лише навчатися, а й дізнатися про культуру та стиль життя з перших уст. Робочі мови занять – французька, нідерландська у супроводі з англійською. Зустрічі проводять французи Жуль Марке (Jules Marquet) та Марсель Пак (Marcel Paques) і нідерландець Давід Мевіс (David Mevis).


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Вхід на заняття вільний, а вікових обмежень для їх відвідування – немає. Заняття з французької проводяться з 18:00 до 19:00 щовівторка, з нідерландської з 19:00 до 20:00 щочетверга. Навчання відбуватиметься в креативному просторі “Level 80” (вул.Магістратська, 80)

Також для любителів німецької культури, щовівторка з 19:15 до 20:15 німці Франціска Бертеле (Franziska Barthele) та Юліуш Маєр (Juliusz Meyer) знайомлять усіх охочих із своєю культурою.

Щоб потрапити на заняття, необхідно зареєструватися за номером (0432) 67-31-69 (пн-пт, з 12:00 до 21:00). Заняття відбуватимуться із дотриманням карантинних обмежень. З питаннями можна звертатися сюди.

Читайте також:
Обрали переможця вінницького конкурсу кухарів

Поділитися :