Новини

"Інтимні послуги у масажному салоні": вінницька поліція викрила сутенерку

6 грудня 2021, 12:40

Організувала місце розпусти в одній з вінницьких квартир багатоповерхівки 30-річна мешканка іншого регіону країни, яка втягувала жінок у зайняття проституцією.

Як повідомляється на сайті Нацполіції у Вінницькій області, 3 лютого працівники Управління міграційної поліції спільно зі слідчими обласної поліції припинили роботу борделю, замаскованого під масажний салон.

Щоденно, відповідно до графіка, який складала організаторка, працювали позмінно 5 - 6 дівчат. Усі вони з різних регіонів країни та опинились у складних життєвих обставинах. Послуги інтимного характеру коштували до 6 000 грн за годину, - повідомляють поліцейські. 

 


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


За словами  начальника Управління міграційної поліції Вінниччини Кирила Доценка, на момент обшуку в салоні крім адміністраторки, були також шість молодих жінок віком від 19 до 26 років та четверо клієнтів.  
Під час обшуку слідчі вилучили записники з інформацією про кількість клієнтів та кошти, отримані за надання сексуальних послуг,  банківські картки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, договори про оренду квартири та інші речові докази. 

Повідомляється, що організаторці за сутенерство та втягнення осіб в заняття проституцією загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено до 7 років позбавлення волі. 
Наразі триває досудове розслідування.

Поділитися :