Новини

Клієнти Вінницького центру реабілітації "Гармонія" готують подарункові бокси зі смаколиками для Захисниць

16 лютого 2024, 11:25

Благодійну акцію у Центрі проводять до Дня української жінки, який відзначають 25 лютого.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, клієнти "Гармонії" спільно з батьками готують подарункові бокси для військовослужбовиць. До кожної коробочки входить власноруч приготоване печиво чотирьох видів.

Окрім смаколиків, військовослужбовицям передаватимуть великі бокси з засобами гігієни, необхідним одягом, вітамінними сумішами від волонтерів. Це все отримають Захисниці, які несуть службу на донецькому та херсонському напрямках.

«25 лютого, у день народження Лесі Українки, ми відзначатимемо День української жінки. Я знаю дуже багато жінок, які несуть службу. Тож до свята ми вирішили підтримати наших Захисниць та зробити їм солодкий подарунок. Самі військовослужбовиці неодноразово казали, що дуже радіють, коли подарунки надсилають саме діти. Тому ми захотіли доставити радість нашим Захисницям та передати часточку тепла від вінницьких діток», – розповідає мати одного з клієнтів центру Світлана Півторак.

Клієнти "Гармонії" вже приготували 20 коробочок, до яких входять по чотири види печива. Усі рецепти особисто перевірені мамами «гармонійців», які запевняють: домашні смаколики прийдуться до смаку військовослужбовицям.

«Ми не вперше готуємо домашнє печиво для наших Захисників і Захисниць. Наприклад, до різдвяно-новорічних свят передавали “коробочки любові” з подарунками для оборонців. Розуміємо, що їм нелегко далеко від дому, у важких умовах, тому намагаємося допомагати військовим в міру своїх сил», – зазначає вихователька по роботі з дітьми з інвалідністю Тетяна Тетер.

Нагадаємо, щоб стати клієнтом Вінницького міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» імені Раїси Панасюк, телефонуйте за номером (0432) 507-504 або звертайтесь за адресою: м. Вінниця, вул. В. Винниченка, 5.

 
Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :