Новини

Комунальники завершили капремонт внутрішньобудинкових мереж у будинках по Порика, 3 та Космонавтів, 59

9 жовтня 2023, 11:00

З початку року такі будинкові мережі оновили в 14 багатоповерхівках міста.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, під час капітального ремонту, в залежності від потреби, міняють мережу водопостачання. Це запобігає аваріям і знижує витрати ресурсів до 15%. Металеві труби замінюють сучасними поліпропіленовими, які довше служать і не псуються від корозії. Вони мають гарантію на 50 років.

"Роботи по вулиці Порика, 3 та проспекту Космонавтів, 59 виконані на умовах співфінансування з мешканцями. Зокрема, в будинку по Порика, 3 було замінено мережу внутрішньобудинкового водопостачання, а в багатоповерхівці по проспекту Космонавтів, 59 - мережу каналізування", – розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Віталій Місецький.

Наразі комунальники продовжують виконувати капітальний ремонт будинкових мереж за такими адресами: вул. Хмельницьке шосе, 4, вул. Соняшникова, 5, вул. Антонова 46.

Раніше капремонт внутрішньобудинкових мереж виконали в будинках за адресами: вул. Келецька, 86, Хмельницьке шосе, 51, просп. Юності, 51, вул. Чайковського, 22, вул. Князів Коріатовичів, 189, проспект Юності, 45, вул. Київська, 178, вул. Шимка, 4, вул. Б.Ступки, 19, вул. М. Ващука, 3, вул. Замостянська, 41, вул. Острозького, 47, вул. Зулінського, 49.

Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :