Новини

Ліквідували пожежу через уламок ракети: на Вінниччині рятувальники провели навчання

22 січня 2024, 16:06

За легендою, ДСНС-никам повідомили, що під «завалами», ймовірно, є люди.

Як повідомляють на сайті ГУ ДСНС у Вінницькій області, сьогодні у Хмільнику свої професійні навички відточували рятувальники. Бійці ДСНС прямували на ліквідацію  пожежі, що виникла внаслідок збройної агресії. На щастя, загоряння було умовним.

За легендою, через падіння уламків збитої ракети на дах школи, зайнялося на третьому поверсі, в приміщенні одного із класів. До прибуття підрозділів служби «101», адміністрація провела навчальну евакуацію всіх учасників освітнього процесу.  

Прибувши на місце умовної події, надзвичайники розпочали ліквідацію пожежі та провели аварійно-рятувальні роботи. Ймовірних потерпілих дістали з-під завалів та доправили на сортувальний майданчик бригади екстреної медицини катастроф.  

"Проведення таких навчань дозволяє краще відпрацювати злагодженість та оперативність дій рятувальників, працівників обʼєкта та «швидкої». Цього ж разу,  всі поставлені оперативно-тактичні завдання перед бійцями ДСНС, представниками МПК з с.Березино та медиками виконані злагоджено та ефективно", - йдеться в повідомленні.

Фото: ГУ ДСНС у Вінницькій області

Поділитися :