Новини

"Маленькі волонтери": вихованці VinSmart центрів зібрали понад 20 пакунків Оборонцям на передову

9 жовтня 2023, 16:43

У подарунки Захисникам дітлахи зібрали солодощі, чай, каву та малюнки, які вони самі малювали.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, чергову акцію "Маленькі волонтери" організували відділ молодіжної політики міської ради спільно з VinSmart Центром.

Серед тих, хто долучився до участі в заході – Мілана Мироненко. Дівчинці 5 років. Цього разу разом із дітками вони збирали продукти харчування, які не псуватимуться довгий час, а саме: печиво, цукерки, вафлі, каву та чай. 

"Ми маємо змогу брати участь в такому заході, тому що нас захищають військові. Якби не вони – нас би тут зараз не було, ми б не могли ходити в школу, садочки та гуртки. Я дуже їм вдячна. Вони захищають нас, аби ми були в безпеці і жили спокійним життям у вільній Україні", – говорить дівчинка.

Дітлахи з глибоким патріотизмом та любов'ю до своєї країни долучились до збору необхідних речей для наших військових. Маленькі вінничани не лише приносили смаколики і необхідні речі, а й творили яскраві та теплі малюнки, виготовляли обереги, наповнені добром та підтримкою. 

"До наших військових незабаром відправимо кілька десятків пакунків, які вдалося зібрати на базі наших VinSmart Центрів. Це дитячий внесок у створення комфорту та підтримки для тих, хто стоїть на захисті нашої країни", - зазначає директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

 
Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :