Новини

"Мелодія українського слова": вінничан запрошують на патріотичний літературник

19 квітня 2024, 11:01

Присутні матимуть змогу познайомитись із талановитими творчими вінничанами. На літературнику декламуватимуть власні вірші 14 містян.

Про це інформують на сайті міської ради. 

Ініціативу реалізовує департамент соціальної політики міської ради за підтримки Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Захід відбудеться 23 квітня о 15:00 в креативному просторі «Артинов» за адресою вул. Миколи Оводова, 22.

«Візит на благодійний літературник - чудова нагода провести час із користю та задоволенням, поспілкуватися у колі однодумців, відволіктися від складних реалій життя під час війни та допомогти нашим оборонцям. Тому вхід на захід – донат на підтримку ЗСУ», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Усі присутні матимуть можливість не лише познайомитись із яскравими і талановитими творчими вінничанами, які ділитимуться своїми талантами, а й стати учасниками вікторин та отримати заохочувальні подарунки від організаторів зустрічі.

Партнерами в проведенні заходу стали мережа магазинів Blisk, «Я-Господиня», волонтерська група «Заради майбутнього» та креативний простір Артинов.

Усі зібрані на благодійному літературнику кошти передадуть на потреби Збройних Сил України.

Поділитися :