Новини

Мільйонні оборудки: на Вінниччині поліція припинила діяльність міжрегіонального наркоугруповання

9 січня 2024, 15:05

Злочинці закопували "закладки" у лісових масивах, після чого скидали координати "покупцям". Під час однієї з таких реалізацій ділків затримали.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, зловмисниками виявились двоє жителів Дніпропетровщини віком 34 та 36 років, які розповсюджували товар на території Вінницької, Хмельницької та Житомирської областей після того, як отримали "товар" від спільників.

Ділків поліція затримала коли ті залишили 1,5-кілограмовий пакунок з наркотиками у хащах.

Обшукавши автівку зловмисників, правоохоронці знайшли пакунки з 2 кг канабісу, «PVP-солі» вагою 880 г та 100 г метамфетаміну, записи, гроші, мобільні телефони та сім-картки. За попередніми підрахунками вартість заборонених речовин на «чорному ринку» становить близько 3 000 000 гривень.

36-річному наркоторгівцю загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Правова кваліфікація дяім його 34-річному "колезі-перевізнику" та іншим спільникам буде надана під час досудового розслідування.


Фото: ГУНП у Вінницькій області

Поділитися :