Новини

Мистецтво самовираження: юних вінничанок запрошують на заняття в театрі моди «Оксамит»

10 жовтня 2023, 10:45

Навчальна програма об’єднує вивчення історії моди, кольорознавства та колористики, модельного малюнка, художнього дизайну, виготовлення аксесуарів та прикрас, моделінгу та фотомоделінгу.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, Міський палац дітей та юнацтва запрошує дівчаток віком від 5 до 15 років приєднатись до навчання у творчому модельному колективі «Оксамит». Очолюють художній колектив педагог-дизайнер Ірина Бєлан та хореограф Ірина Макарчук. На заняттях вихованки навчаються мистецтву самовираження й самовдосконалення, а також знайомляться з новими тенденціями й стилями в мистецтві та моді.

"Діти вчаться робити в'язані речі та прикраси, дізнаються про моду та стилі. Вони також показують свої вироби на дефіле та фотосесіях, що нагадують професійні модні покази", - кажуть у міськраді.

Театр моди «Оксамит» співпрацює з провідними українськими дизайнерами та брендовими магазинами дитячого одягу, а вихованки гуртка є неодноразовими переможцями міських, Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів дитячих театрів моди та юних дизайнерів.

Детальніше про гурток можна дізнатись за номерами телефонів 0962586700 та 0983099839 або за посиланням.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :