Новини

Мобільна бригада спеціалістів "Центру матері та дитини" провела безкоштовний медогляд жителів села Бохоники

17 листопада 2022, 15:34

Мешканці мали можливість пройти зробити кардіограму та проконсультуватись з 11 лікарями-спеціалістами.

Як повідомляють на сайті міської ради, за весь прийом кожному профільному лікареві (це алерголог, отоларинголог, педіатр, імунолог, інфекціоніст, офтальмолог, ортопед, невролог, кардіолог, гінеколог та мамолог) вдалося оглянути близько 35 дітей, і до 20 жінок - лікарем-гінекологом.

«Наша мобільна бригада виїжджає на власному транспорті для огляду дітей з хронічними захворюваннями. Я вважаю, що це дуже важливий захід, тому що ми маємо можливість виявити захворювання на ранніх стадіях та робимо тоді профілактику, чи призначаємо консультування і подальше лікування у «Центрі матері та дитини», - каже завідувач амбулаторно-діагностичного відділення ВМКЛ «Центр матері та дитини» Ірина Старинець.

Варто зазначити, що лікарі КНП ВМКЛ «Центр матері та дитини» уже не вперше здійснюють виїзні медичні огляди по населеним пунктам Вінницького району.

«Мобільні бригади лікарів Вінницької міської клінічної лікарні «Центр матері та дитини» уже неодноразово здійснюють виїзди у населенні пункти, які наближені до Вінниці, – каже директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – До складу мобільних бригад входять лікарі спеціалісти. Це дає можливість пацієнтам пройти повний медичний огляд та одразу звернутись до конкретного спеціаліста. «Центр матері та дитини» буде масштабувати виїзну допомогу починаючи із найближчих громад і далі по Вінницькому району».

Поділитися :