Новини

На 10-ти прибудинкових територіях у Вінниці замінили мережі

15 серпня 2023, 12:49

Вінниця активно готується до наступного осінньо-зимового періоду. Щоб забезпечити безперебійну подачу води та тепла у домівки вінничан, комунальники почали працювати завчасно.

Як повідомляють на сайті міської ради, зокрема у місті вже триває заміна мереж водопостачання, каналізування та теплопостачання.

Наразі підрядні організації працюють на прибудинкових територіях за адресами Юності 20/73, незабаром розпочнуться роботи по Варшавській, 16 та М.Ващука, 17.

«Проведення заміни зовнішніх інженерних мереж має на меті мінімізувати кількість аварійних ситуацій у холодну пору року та значно покращити послуги з водопостачання, каналізування та теплопостачання до помешкань вінничан», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

На прибудинковій території по вулиці Юності 20/73 уже замінили понад 100 метрів труб водопостачання, а також близько 250 метрів каналізації. Окрім того, роботи завершуються за адресою Стельмаха, 1. Понад 80 метрів труб тепломереж замінили на нові, попередньо ізольовані, які мають низьку теплопровідність. 

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :