Новини

На Вінниччині через "дуйчик" ледь не згоріла квартира в дев'ятиповерхівці

31 січня 2024, 11:06

Пожежа сталася пізнього вечора 30 січня у Гнівані.

Як інформують на фб-сторінці ГУ ДСНС України у Вінницькій області, загалом 30 січня рятувальники Вінниччини ліквідували 5 пожеж, три із них сталися в помешканнях громадян.

Вдень близько 15-ї години в с.Ходаки Барської громади Жмеринського району через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення зайнялося в житловому будинку. Вогонь знищив перекриття даху на площі 60 кв.м та пошкодив внутрішнє оздоблення помешкання.

Через аналогічну причину загорілося й в літній кухні с. Жабокрич Крижопільської громади Тульчинського району.

Вже під вечір цієї ж доби в м. Погребище через коротке замикання електромережі виникла пожежі в житловому будинку. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Та все ж полум'я встигло знищити перекриття даху на площі 40 кв.м, особисті речі та майно власників.

Коротке замикання стало причиною ще однієї пожежі, що сталася пізнього вечора в м. Гнівань. Через відомий тепловентилятор "дуйчик" ледь не згоріла квартира в дев'ятиповерхівці.

"Рятувальники Вінниччини вкотре нагадують людям, що лише дотримання правил пожежної безпеки збереже ваше майно і життя від вогню! Закликаємо не ігнорувати всі застереження фахівців ДСНС, не користуватися несертифікованими електроприладами та з обережністю ставитися до обігріву власних помешкань пічним опаленням", - наголошують бійці ДСНС.

Поділитися :