Новини

На Вінниччині чоловік намагався знищити докази своєї причетності до вбивства. ВІДЕО

30 січня 2023, 12:11

Злочин стався у Вапнярці Тульчинського району на території місцевої школи. Під час конфлікту 32-річний зловмисник до смерті побив односельця та хотів знищити свій одяг зі слідами крові загиблого. 

Як повідомляють у Нацполіції, тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті виявили місцеві жителі та відразу викликали поліцію.

Слідчо-оперативна група та криміналісти зібрали докази причетності до злочину місцевого жителя, який проживає неподалік.

Вони встановили, що 27 січня між потерпілим, який працював в шкільній котельні, та затриманим під час застілля виникла суперечка. Конфлікт переріс у бійку та молодший з чоловіків побив старшого. Зловмисник залишив пенсіонера на вулиці помирати, а сам пішов додому.

Одяг зі слідами крові правопорушник намагався знищити.

Чоловік затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Слідчим управлінням обласного главку поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), - пишуть правоохоронці. 

Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Поділитися :