Новини

На Вінниччині чоловіка підозрюють у зґвалтуванні 13-річної дівчинки

30 червня 2023, 11:32

Ще в березні зловмисник запросив потерпілу до свого дачного будинку. Після спільного відпочинку підозрюваний, користуючись своїми віковими та фізичними перевагами, зґвалтував дівчинку.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 29 червня слідчі обласного главку поліції повідомили про підозру 27-річному чоловіку, який вчинив особливо тяжкий злочин відносно дитини.

Сталося це ще в березні, проте дівчинка нікому не розповідала. Лише наприкінці травня батьки потерпілої дізнались про злочин і відразу звернулись до поліції.

 

"Після проведення ряду експертиз і необхідних процесуальних дій, слідчі зібрали неспростовні докази причетності зловмисника до злочину та повідомили йому про підозру. На період досудового розслідування суд обрав зловмиснику запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави у вигляді 805 200 гривень", - кажуть у поліції.

 

Раніше затриманий вже фігурував в аналогічному кримінальному провадженні за зґвалтування. Злочинцю загрожує до 15 років ув’язнення.

Поділитися :