Новини

На Вінниччині горів будинок, у якому знаходилась жінка з трьома неповнолітніми дітьми

21 лютого 2024, 10:26

Вогонь встиг пошкодити дерев'яну веранду та шиферну покрівлю.

Як інформують на фб-сторінці ГУ ДСНС України у Вінницькій області, про займання житлового будинку в с.Степанки Мурованокуриловецької громади Могилів-Подільського району повідомили рятувальникам вночі, 21 лютого, о 01:57. Вогонь встиг пошкодити дерев'яну веранду житлового будинку на площі 6 кв.м та шиферну покрівлю на площі 3 кв.м.

На момент виникнення загоряння в будинку знаходилася мати з трьома неповнолітніми дітьми віком 8-ми, 11-ти та 14-ти років. До прибуття підрозділу надзвичайників жінка встигла вивести із задимленого будинку своїх дітей. На щастя, ніхто з них не постраждав.

Загалом минулої доби рятувальники Вінниччини ліквідували 9 пожеж. Сім із них - в житловому секторі. Одна з найбільших сталася пізнього вечора, 20 лютого, в с.Володіївці Копайгородської територіальної громади Жмеринського району. Там вогонь знищив житловий будинок на площі 80 кв.м та домашні речі й майно власників.

Рятувальники Вінниччини вкотре застерігають громадян дбати про пожежну безпеку в побуті та не ігнорувати всіх рекомендацій Служби порятунку.

Поділитися :