Новини

На Вінниччині хлопець викрав з картки літнього родича 45 тисяч гривень

30 січня 2023, 12:02

23-річний юнак впродовж пів року перераховував гроші з пенсійної картки дідуся на свою. Йому загрожує до 8 років ув'язнення. 

Як повідомляють у Нацполіції Вінниччини, 27 січня працівники Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції встановили правопорушника, який з чужої банківської картки викрав гроші. 

До них звернувся 78-річний мешканець Барської територіальної громади, з повідомленням про крадіжку коштів з його банківської картки. Чоловік розповів, що відсутність грошей він виявив напередодні при купівлі товару.

Правоохоронці встановили причетність до скоєного 23-річного родича потерпілого. Зловмисник проживає в одному будинку з потерпілим. Як з’ясувалось, кошти в сумі 45 000 гривень він періодично протягом пів року перераховував з пенсійної картки дідуся на свою. Викрадені гроші правопорушник встиг витратити, - йдеться у повідомленні. 

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років. Слідством вирішується питання щодо повідомлення правопорушникові про підозру.

Поділитися :