Новини

На Вінниччині поліцейські розшукали неповнолітнього, якого рідні 4 дні шукали самотужки

18 листопада 2022, 11:59

У соцмережі копи побачили оголошення про пошуки 16-річного хлопця, який пішов з друзями та не повернувся додому. Тож, зв'язавшись з його матір'ю, почали розшук. 

На Фейсбук-сторінці нацполіції Вінниччини повідомили, що 17 листопада, побачивши оголошення про пошуки 16-річного хлопця, правоохоронці відреагували та зв’язались з матір’ю неповнолітнього для з’ясування деталей.

Жінка розповіла, що до поліції вона не зверталась, бо сподівалась самостійно розшукати сина. Проте чотириденні пошуки не дали позитивних результатів.

До розшуку хлопця залучали слідчо-оперативну групу та поліцейських офіцерів громад Гайсинського районного управління поліції. Поліцейські розділились на групи та перевіряли вулиці, лісосмуги, закинуті будинки та прилеглі до населеного пункту території, а також встановили коло друзів і знайомих, з якими спілкується хлопець, - йдеться у повідомленні. 

Впродовж декількох годин правоохоронці розшукали підлітка та повернули його додому. Хлопець знаходився в закинутому приміщенні неподалік від будинку де він проживав.

У поліції закликали батьків не зволікати зі зверненням до правоохоронців у разі зникнення дитини. 

Поділитися :