Новини

На Вінниччині поліцейські врятували 80-річну жінку

21 листопада 2022, 09:51

Вона опинилась у безпорадному стані в зачиненому будинку.

На сайті нацполіції Вінницької області зазначають, що 15 листопада близько 9 години надійшов дзвінок від 80-річної місцевої мешканки. Бабуся повідомила, що вона у своєму помешканні лежить на підлозі та не може самостійно піднятись.

Поліцейські миттєво виїхали за вказаною адресою та в телефонному режимі підтримували зв'язок. Зі згоди постраждалої примусово відчинили двері та увійшли до будинку.

"На підлозі однієї з кімнат працівники поліції виявили Аллу Дмитрівну, яка лежала на підлозі та самостійно не могла піднятись. Поліцейські допомогли жінці. Врятована розповіла правоохоронцям, що наразі проживає одна, син у Києві несе службу. Через стан здоров’я у жінки інколи німіють ноги й вона тимчасово втрачає здатність ходити. У селі близьких та рідних, які б могли надати допомогу, не має, тому звернулась за допомогою до поліції", - йдеться у повідомленні.

Сльози радості та слова вдячності жінки розчулили поліцейських, які запевнили, що вона може звертатись до поліції за будь-яких обставин. 

Також поліцейські звернулись до старости села Цекинівка, щоб старенька не залишилась поза увагою громади. Та закликали вінничан бути уважними до одиноких літніх людей. 

"Пам’ятайте, що літні люди можуть потребувати термінової допомоги, коли поряд нікого немає. Не залишайте їх на тривалий час самих, піклуйтесь про людей похилого віку. Варто потурбуватись, аби у разі необхідності була людина, яка могла б у найкоротший час приїхати та зайти до будинку, де проживають родичі похилого віку". - йдеться у повідомленні.

Поділитися :