Новини

На Вінниччині поліцейські затримали чоловіків за крадіжку кабелю військової частини на суму 120 тисяч гривень

1 серпня 2022, 14:32

30 липня працівники відділу поліції Вінницького районного управління спільно з військовослужбовцями  затримали трьох зловмисників, які протягом тривалого часу крали кабель лінії зв’язку у Вінницькому районі. 

На сайті Нацполіції у Вінницькій області зазначається, що до них надійшла  інформація про те, що невідомі викрадають кабель зв’язку, який знаходиться на балансі однієї з військових частин регіону.

Як розповів керівник відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Ігор Чебан, оперативники спільно з військовослужбовцями Збройних сил України неподалік лісового масиву затримали трьох зловмисників. Чоловіки розкопали та намагалися викрасти кабель лінії зв’язку, який знаходиться на балансі однієї з військових частин регіону.

До злочину виявились причетними мешканці Жмеринського району віком 24, 26 та 30 років. Поліцейські з’ясували, що крадений кабель зловмисники здавали в пункт приймання металобрухту у Жмеринці.

На місці злочину поліцейські вилучили лопати, металошукачі, щіпці та інші інструменти, що вказують на їх причетність до вчинення злочину. Попередньо, затримані викрали близько 2 000 метрів кабелю на загальну суму 120 000 гривень. Зловмисники затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, - йдеться у повідомленні. 

Слідством повідомлено правопорушникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка). Такий злочин карається до 8 років позбавлення волі.

 

 

Поділитися :