Новини

На Вінниччині поліція розслідує обставини ДТП, у якій загинуло троє людей

26 вересня 2022, 12:07

У результаті зіткнення автомобіля Ford з двома мотоциклами Honda, 31 та 47-річний водій двоколісних транспортних засобів та 32-річна пасажирка одного із них померли на місці подій.

Про це повідомляють на сторінці Нацполіції Вінницької області. Дорожньо-транспортна пригода сталась 25 вересня близько 09:50 автодорозі сполученням Виступовичі-Могилів-Подільський-Вінниця, неподалік села Носківці у Жмеринському районі. 

За попередньою інформацією слідства, 54-річний водій автомобіля Ford Fusion, житель смт Муровані Курилівці, допустив дотичне зіткнення з попутним автомобілем Honda CR-V. Після цього авто виїхало на смугу зустрічного руху, де зіткнулося з двома мотоциклами Honda, які рухались у складі колони з 11 транспортних засобів до м. Ямпіль.  

 

Внаслідок автопригоди 31 та 47-річний водії двоколісних транспортних засобів та 32-річна пасажирка одного із них, жителі Києва й Запоріжжя, отримали травми, несумісні з життям.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Водії автомобілів не постраждали. Вони освідувані, тверезі.

"За фактом автопригоди проводиться розслідування за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб).За таке правопорушення передбачено покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, водієві слідчі повідомили про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Поділитися :