Новини

На Вінниччині поліція розслідує обставини двох ДТП, у яких загинуло двоє людей

3 жовтня 2022, 11:02

Отримали несумісні з життям травми 17-річна дівчина, жителька Шаргородської ТГ, та 74-річний вінничанин.

 

Про це повідомляють на сторінці Нацполіції Вінницької області. Минулими вихідними у Вінницькому та Жмеринському районах стались дві дорожньо-транспортні пригоди за участі автомобілів Chevrolet, Audi та пішохода. 

За попередньою інформацією слідства, 1 жовтня близько 24 години на автодорозі Шаргород – Перепільчинці неподалік від села Плебанівка, авто Audi з’їхало в кювет та перекинулось. 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 17-річна пасажирка, жителька Шаргородської територіальної громади, загинула на місці події. Водій автомобіля та його 20-річний пасажир, житель села Каришків, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.

Ще одна автопригода сталась 2 жовтня близько 19 години у Вінниці на вулиці Данила Нечая. 42-річний водій автомобіля Chevrolet здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці. 

В результаті ДТП 74-річний пішохід від отриманих травм помер під час транспортування до медичного закладу. 

"Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварій. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики. За цими фактами проводяться розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання - позбавлення волі на строк до 8 років", - йдеться у повідомленні.

Поділитися :