Новини

На Вінниччині призначили нового керівника "Клінічного Центру інфекційних хвороб"

17 листопада 2023, 12:38

17 листопада голова обласної Ради вручив контракт новому керівнику медичного закладу.

Про це повідомили у т-каналі Вінницької обласної Ради, директором КНП Вінницької обласної Ради «Клінічний Центр інфекційних хвороб» призначено Ігоря Шиньковича.

Ігорю Васильовичу Шиньковичу 55 років. Навчався у Військово-медичній академії. Другу освіту здобув за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Професійну діяльність розпочав санітаром поліклініки МКЛ №4 м. Вінниці. Був лікарем-хірургом, завідуючим відділенням хірургії.

Працював у приватних медичних клініках на керівних посадах. 2012 - 2022 – начальник центрального військового клінічного санаторію «Хмільник» Міністерства оборони України – найбільшого центру реабілітації в державі. Завдяки правильним управлінським рішенням підприємство, яке не працювало 8 місяців (знищена система подачі тепла, підігріву Радону), за 2 місяці відновило роботу. Крім цього, в санаторії була створена ефективна система медико-психологінчої реабілітації.

"В Ігоря Васильовича – великий досвід роботи на керівних посадах у медичній галузі. Одним з його завдань було виводити з фінансової скрути військовий санаторій. Зміг. Дав можливість медичному закладу та його колективу нормально працювати. Про свого колишнього керівника дуже добре відгукується колектив, який він очолював, – сказав голова обласної Ради Вячеслав Соколовий. – Попереду в нього – багато роботи".

Фото: тг-канал Вінницької обласної Ради

Поділитися :