Новини

На Вінниччині три жінки налагодили збут амфетаміну мешканцям регіону

25 січня 2024, 09:57

Орієнтовний місячний дохід від незаконної реалізації амфетаміну за цінами «чорного ринку» становив близько 120 тисяч гривень.

Як ідеться на сайті ГУНП України у Вінницькій області, 32-річну зловмисницю та її спільниць поліцейські затримали 23 січня одразу після чергового збуту психотропу.

"У будинку затриманої поліцейські провели обшук. Вилучили пакунки з порошкоподібною речовиною, схожою на психотропну речовину амфетамін загальною вагою близько 60 г, а також електронні ваги, кошти, здобуті злочинним шляхом, мобільні телефони, банківські картки, «чорнові» записи та інші речові докази. Вилучене направили на експертизу", - кажуть поліцейські.

Усім трьом затриманим повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення.

"Затримана у порядку ст. 208 КПК України жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Двом її спільницям суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою", - додали правоохоронці.


Фото та відео: ГУНП Вінниччини

Поділитися :