Новини

На Вінниччині у ДТП за минулу добу травмувалося троє людей

21 листопада 2022, 12:03

Усі потерпілі з травмами різного ступеня тяжкості доставлені  до медичних закладів.

На сайті нацполіції Вінницької області зазначають, що 20 листопада у Вінниці, Вінницькому та Могилів-Подільському районах стались дорожньо-транспортні пригоди. З травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів потрапили троє потерпілих.

ДТП у Вінницькому районі сталась близько 9.30 на автодорозі Вінниця – Бар.

За попередньою інформацією слідства, 44-річний вінничанин, водій автомобіля Peugeot поблизу села Березина не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет.
Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримала 39-річна пасажирка автівки, жителька Вінниці. Потерпілу госпіталізовано до лікарні.

Близько 5.30 на автодорозі Могилів-Подільський - Дунаївці 37-річний водій автомобіля Nissan, житель Яришівської територіальної громади не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

В результаті автопригоди 57-річна пасажирка автомобіля, місцева жителька з отриманими травмами доставлена до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 20.15 у Вінниці.

22-річний житель обласного центру, рухаючись вантажівкою Mercedes по Турбівському шосе не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen, під керуванням 26-річного жителя м. Хмельницький.

Внаслідок аварії пасажир автомобіля Volkswagen, 30-річний хмельничанин отримав травми та госпіталізований до медичного закладу.

Автомобілі поміщені на арештмайданчики. Водії транспортних засобів освідувані, вони тверезі.

"За усіма фактами автопригод слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк", - йдеться у повідомленні.

Поділитися :