Новини

На Вінниччині в автопригоді загинув пішохід

17 лютого 2023, 11:40

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 лютого на автодорозі "Вінниця-Житомир". Пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

Як зазначають у Нацполіції Вінниччини, два авто  Mercedes-Benz та ВАЗ-21013 рухались в попутному напрямку. Близько 21 години рухаючись по Київському шосе, 43-річний водій автомобіля Mercedes-Benz дзеркалом автівки зачепив пішохода.

За тим водій ВАЗу наїхав на пішохода. Отримані травми виявились не сумісні з життям. Його особа встановлюється.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Водії освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Поліція з’ясовує причини та обставини аварії.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк, - йдеться у повідомленні. 

У поліції просять учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, дотримуватись швидкісного режиму, не вдаватися до ризикованих маневрів на дорозі. Від цього залежить життя та здоров’я учасників дорожнього руху.

Поділитися :