Новини

На Вінниччині викрили шахраїв, які видурювали гроші у літніх людей

28 грудня 2021, 16:53

Вони під приводом купівлі пір’я та обміну грошових купюр привласнювали заощадження літніх людей.

27 грудня 72 – річна жителька Тульчинської ТГ повідомила, що в неї вкрали заощадження - 26 000 гривень. Потерпіла розповіла, що гроші могли викрасти дві незнайомих жінки, які пропонували пенсіонерці продати їм пір’я, а почувши відмову, пішли. Про це йдеться на сайті Нацполіції Вінниччини.

Опитавши потерпілу, поліцейські з’ясували, що правопорушниці користуються автомобілем «ВАЗ». На розшук автівки та затримання зловмисниць орієнтували усі пересувні наряди населеного пункту та сусідніх районів.

Легковик затримали на автодорозі неподалік села Кунка. В салоні знаходились дві жінки та два чоловіки приїжджих з Черкаської області. Поліцейські виявили у них частину викрадених у пенсіонерки коштів.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Як з’ясувалось, підозрювані причетні до шахрайства у Гайсинському районі. Під приводом «обміну» купюр на «нові», вони заволоділи заощадженнями літньої жінки у сумі 150 000 гривень.

Наразі поліцейські перевіряють зловмисників на вчинення аналогічних злочинів на території області.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за крадіжку та шахрайство. Злочинцям загрожує до шести років позбавлення волі.

Читайте також:
На Вінниччині викрили підпільний гральний заклад

Поділитися :