Новини

На Вінниччині за минулі вихідні сталось чотири дорожньо-транспортні пригоди

20 лютого 2023, 16:28

За минулі вихідні у Вінницькій області сталось чотири ДТП, у яких постраждали четверо дорослих та один неповнолітній. Слідчі встановлюють обставини та причини подій.

У Нацполіції повідомляють, що 18 лютого на автодорозі М-30, біля повороту на селі Сокиринці 38-річний водій автомобіля Mitsubishi Colt допустив зіткнення з автомобілем Ford Transit, яким керував 45-річний водій. Внаслідок автопригоди водій автомобіля Ford Transit у лікарні.

Житель смт Брацлав Тульчинського району, керуючи автомобілем Opel Kadett, 19 лютого їхав між населеними пунктами Брацлав та Вища Кропивна. Не обравши безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки водій не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет, де автомобіль перекинувся. Внаслідок аварії, 43-річний водій та 33-річна пасажирка госпіталізовані до лікарні.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Цього ж дня, в селі Комаргород Тульчинського району, 37-річний водій легковика ВАЗ 2108 не обрав безпечної швидкості руху і допустив з’їзд в кювет. В наслідок ДТП водій госпіталізований до реанімаційного відділення Томашпільської лікарні.

У Хмільнику 26-річний водій автомобіля Ford Escort рухаючись вулицею Івана Богуна, допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Постраждалий 14-річний пішохід госпіталізований до міської лікарні. Загрози життю потерпілих внаслідок автопригод немає. 

Слідчими призначено ряд експертиз по всіх подіях. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, - повідомляють правоохоронці.

Поділитися :