Новини

Нагадуватиме про подвиг молодого односельця: на Вінниччині батьки загиблого Героя встановили дитячий майданчик

24 квітня 2024, 09:54

Усі фінансові витрати на закупівлю обладнання та оплату роботи майстрів взяла на себе родина полеглого Захисника. А місцеві жителі допомогли упорядкувати територію, на якій облаштували майданчик.

Як зазначається на сайті Калинівської міської ради, 21 квітня Захиснику Денису Поліщуку мало б виповнитися тридцять років, але безжалісна війна обірвала молоде життя. Йому назавжди залишиться двадцять вісім. Батьки загиблого Героя Олег та Алла Поліщуки вирішили вшанувати пам'ять сина та до його дня народження подарувати для дітей Глинська ігровий майданчик.

"Ігровий майданчик встановили на вулиці, яка має ім’я Дениса Поліщука й символічно відкриття відбулося у переддень дня народження нашого Героя, а право перерізати стрічку надали рідному братові Дениса – Максиму, його дружині та маленькому синові ", – розповідає виконуючий обов’язки старости Глинського старостинського округу Олег Боримський.

Наймолодші жителі Глинська відразу ж випробували новий ігровий майданчик, який нагадуватиме про подвиг молодого односельця, котрий віддав за наше щасливе, мирне майбутнє найдорожче – своє життя.

Фото: Калинівська міська рада

Поділитися :