Новини

"Наша робота – залишатися людьми": водійка вінницького автобуса повернула одній з пасажирок цінну річ

2 серпня 2022, 12:50

Йдеться про Галину Кондратюк – працівницю транспортної компанії із 40-річним стажем, 13 із яких вона провела за кермом міського автобуса. 

Історію пані Галини розповіли на сайті міської ради. За словами водійки, люди часто забувають речі, особливо на маршруті, який прямує від залізничного вокзалу.

«Любі бабусі та дідусі нерідко розгублюються у великому місті, - жваво розповідає пані Галина.- Трапляється, що залишають в автобусі весь свій багаж. Уявляєте, скільки хвилювань їм це коштує. Коли повертаємо, то стільки радості та вдячних слів чуємо, що й не передати».

Досі, каже, згадує ще один випадок, який стався років із десять тому. Бабця тоді забула в автобусі пакет, а в ньому ж було все - гроші, якісь цінні для неї речі, а головне документи. За ними й визначила, де мешкає власниця, тоді ще й кур’єром з доставки довелось попрацювати, зізнається водійка.

«Кожний день невідомо, що на тебе чекає. Різне трапляється. Наші водії – це королі траси. Ми в усіх на очах і маємо допомагати людям. Нерідко й як психологи. Хтось у розпачі, бо не туди поїхав чи не знає, як дістатися потрібного місця, а комусь необхідна порада, де купити чи поповнити карточку, - розповідає Галина Василівна. - Це все нормально і за це не треба нас високо піднімати. Наша робота – залишатися людьми».

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :