Новини

“Не рибка, а вудка”: у Вінниці відбудеться творчий ярмарок для дітей

23 вересня 2022, 10:58

В рамках благодійного проєкту «ВінОк» для діток організовують ярмарок, де вони зможуть отримати не готовий виріб, а приладдя для творчості.

Як повідомила Місту над Бугом співорганізаторка проєкту "ВінОк" Катерина Ботвіннік ярмарок “Не рибка, а вудка”, на якому можна буде отримати усе необхідне для творчих занять вдома, проведуть у неділю, 25 вересня.

Ми організували для наших діток, які активно відвідують наші заняття, цікавий ярмарок, назва якого "Не рибка а вудка". У дітей буде можливість за жетони, обрати собі не готові вироби, як зазвичай буває на ярмарку, а саме товари для творчості. Тобто вони зможуть продовжувати займатись вдома тим, чим вони зацікавились на заняттях. Така собі вудочка, щоб вони самі зловили собі рибку, -  каже Катерина.

Майстри підготують для дітей, які візьмуть участь у ярмарку лоти із різними матеріалами. Це будуть як “одноразові” набори для новачків, так і інструменти для тих, хто вже обрав для себе те, або інше захоплення. Організатори обіцяють святкову лотерею, фотозону, смаколики, та  багато чого цікавого.

Наразі відкрита форма для реєстрації. Кількість місць обмежена. Перевага надаватиметься тим дітям, які регулярно відвідують заняття в рамках проєкту «ВінОк». Проходитиме ярмарок у МЦ «Квадрат». Початок о 12.00.

Пані Катерина розповіла, що за час роботи благодійного проєкту «ВінОК» було проведено 237 майстер-класів, це понад 450 годин занять. Працюють прикладні, інтелектуальні, декоративні, спортивні майстерні. Заняття для дітей безкоштовні, участь у яких може взяти кожен охочий, попередньо зареєструвавшись. Це стало можливим завдяки підтримці партнерів, серед яких: БФ "LifeStyle Camper",  ГО "Смарт освіта", ГО "Загартовані серця" та "Боже, вільна школа". Локації для занять із дітьми теж надаються безкоштовно. Враховуючи те, що розпочався навчальний рік, організатори внесли певні зміни у розклад роботи майстерень. Як зауважила співорганізаторка проєкту Катерина Ботвіннік деякі заняття було перенесено на другу половину дня.

Зараз ми підлаштовуємось під шкільний розклад, роботу локацій та бажання, вже наших ріднесеньких, пошановувачів діток. Багато майстерень ми перенесли на другу половину дня, а деякі на вихідні. А от, наприклад, для діток, які навчаються в другу зміну в школах, ми поставили художню майстерню на ранок, - розповіла Катерина Ботвіннік.

Зважаючи на запити відвідувачів, в рамках проєкту було започатковано нові майстерні. Зокрема, запрацював інтенсив «Весела НЕшкола», у якій молодші школярі можуть набувати знання в легкій, ігровій формі. Також відновила свою роботу майстерня Полімерної глини, яка мала шалену популярність серед юних вінничан. Ще однією новиною від організаторів є відкриття у мікрорайоні Тяжилів «Клубу кольорових ниток». Відвідати його можна щовівторка та щосереди. Окрім цього в рамках проєкту були організовані заняття для маленьких дітей, віком від 4 років. Відвідувати їх малюки можуть разом із батьками.

 

Поділитися :