Новини

Новим генеральним директором КП "Вінницяоблтеплоенерго" став Андрій Ковальов

27 серпня 2021, 21:09

Відповідне рішення конкурсна комісія прийняла сьогодні, 27 серпня. Остаточне рішення буде прийнято депутатами у сесійній залі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив перший заступник голови Вінницької обласної ради Володимир Кістіон. За його словами, на заміщення посади генерального директора КП "Вінницяоблтеплоенерго" претендували дві особи – Андрій Ковальов та Олександр Корчунов. Вони подали необхідні документи. Проте на співбесіду Олександр Корчунов не з’явився.

Андрій Ковальов, у свою чергу, презентував конкурсній комісії своє бачення розвитку підприємства, в якому виділив три пріоритетні напрями.

"На мою думку, робота повинна складатися з таких напрямів – технічного, організаційного та перспективного. До технічного блоку відніс зменшення використання природного газу шляхом модернізації наявних газових котелень, подальше збільшення використання біомаси, зменшення технологічних втрат шляхом реконструкції недосконалої мережі котелень, впровадження автоматизації та дистанційного обліку споживання енергоресурсів. Щодо організаційного блоку – необхідно переглянути штатний розклад підприємства. Планую провести співбесіди з кожним зі структурних підрозділів та визначити кадровий потенціал. Перспективний блок передбачає надання сервісних послуг зі спеціалізованого обслуговування котелень, утилізацію медичних відходів, створення центру заготівлі та зберігання деревної щепи", – зауважив Андрій Ковальов.

Таким чином, за результатом конкурсного відбору на посаду генерального директора строком на 5 років комісія рекомендувала призначити Андрія Ковальова. Остаточне рішення буде прийнято депутатами у сесійній залі.

Фото: Фейсбук/Володимир Кістіон

Поділитися :