Новини

Новорічний ярмарок у Вінниці запрацює з 10 грудня

8 грудня 2021, 15:54

«Зимове містечко» працюватиме з дотриманням карантинних вимог та правил: всі продавці матимуть «зелені» ковід-сертифікати, відвідувачі мусять одягнути маску та триматись на безпечній відстані.

Новорічний ярмарок розгорнеться у Центральному парку ім. М. Леонтовича. «Зимове містечко» відкриється 10 грудня і працюватиме до 23 січня. З 10.00 до 22.00 тут можна буде покататись на ковзанці просто неба, відвідати ярмарок та розважитись у луна-парку. Про це повідомляють на фб-сторінці міськради.

«Цьогоріч «Зимове містечко» матиме інший формат. Воно поділене на зони. У містечку розгорнуться ярмарок, ковзанка, дитячі та сімейні атракціони. Це дасть можливість відокремити потоки відвідувачів за інтересами та зробити комфортним перебування на локаціях дорослих та дітей», – каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Після відкриття на ярмарку щодня будуть додаватись нові ятки і на момент відкриття Головної ялинки міста їх буде близько 50. Тут можна буде придбати новорічні подарунки, прикраси та сувеніри. Також охочі зможуть придбати випічку, печиво, інші смаколики.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Біля Літнього театру буде ковзанка просто неба та луна-парк. Дорослим, які захочуть піти на ковзанку та атракціони, при собі необхідно мати «зелений» ковід-сертифікат, дійсний негативний ПЛР-тест чи довідку про одужання від ковіду.

Поділитися :